MENÜ

PARADISE & HELL

Angyalok és Démonok hihetetlenül izgalmas története!

Éld át, ahogy a jó szembe száll a gonosszal és végül győzedelmeskedik!

De, hogy milyen úton?

Erről szól a P&H!

 

Elérhetőségeim:  angelillo@freemail.hu

Msn: dodgechallenger@windowslive.com

 

A Mennyországban nyugalom és béke uralkodik mindaddig míg az egyik legnagyobb és legelőkelőbb angyal, Lucipher fel nem lázad Isten ellen. Saját birodalmat alakít és megkezdődik a jó és a rossz közötti ádáz harc!
Így a Föld is veszélybe került! Gonosznál gonoszabb démonok testesülnek meg Luciphernek köszönhetöen. A feladat adott barátaink számára: Megkell menteni a Földet a gonosz démonoktól! Hűséges arkangyalok, Gabriel, Rafael, Brutus és társaik angyali létüket is kockára téve szembe szállnak a gonosszal! Ezalatt sok barátot szereznek, rengeteg fordulatot vesz a történet! Ha felkeltette érdeklődésedet a Paradise & Hell angyalokkal, démonokkal, tündérekkel és minden más misztikus lényekkel teli története, akkor olvasd el;)

A Lucifer saga az 1. nagy esemény sorozat.

Ha szereted a Dragonball című sorozatot, akkor a Paradise & Hell szereplőinek kinézete nem lesz számodra újdonság! Király A történet fordulatossága is hasonló a DBhez, valamint egyes szereplők tulajdonságai is visszavezethetőek egy-egy DB szereplőére!

Pl.: Gabriel->Goku

Brutus->Vegeta

Zero->Piccolo

Rafael->Krillin

 

Főszereplők:

 

Gabriel: Bátor és hűséges harcos angyal. Felesége Amina, fiai Favion és Mateon, lánya Danny.

Rafael: Gabriel legjobb barátja.

Brutus: Kezdetben bukott angyal, ám megirígyli Gabriel bátoságát és halálfélelmének hiányát, ezért később a jó oldalon harcol. Felesége Selena, fiai Corvin, Coru és egy törvényen kívüli, San, lánya Lenis.

Szavazás

Hogy tetszenek a szereplők?
1. osztályú!
Kaki!
Asztali nézet